25,610,633 názory

5,181 značek
457,840 produktů
Laptop & Notebook
Diplotop - porovnání produktů - shromažďuje ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT uživatelé názory, testů a zkoušek.Díky rozsáhlé databázi, 14 stanovisky pro Laptop & Notebook ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT, Diplotop porovnává Laptop & Notebook ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT se jeho konkurenty s cílem nalézt nejlepší.

Sponzorované odkazy
VyhledÁvÁnÍ
Značka nebo výrobce:
Reference :

Všechny referenční čísla Laptop & Notebook - ACER
Nejlepší Laptop & Notebook - ACER produkty
Seznam značek a výrobců
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Najít ty nejlepší produkty
Laptop & Notebook
Tiskárna
Router
USB flash disk
Pevný disk
Monitor
Skener
Grafické karty
Základní deska
...
vysoký výkon Spolehlivost
Snadné použití Hodnota za peníze

Stanovisko ze dne ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT

Uživatelé zjistili, že s ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT nemá žádné zvláštní problémy při jeho používání.Shledávají ho poměrně křehkým., Navíc, většina z nich má stejný názor Pokud se chcete ujistit, že ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT je řešením vašich problémů, můžete pomoci dalším uživatelům Diplofix.

Podle jeho uživatelů je velmi efektivní., Skoro všichni se shodují v tomto bodě. Většinou se zjistí, že cena je správná Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT v uživatelské příručce (informace, specifikace, bezpečnostní poradenství, velikost, příslušenství, atd.)
Sponzorované odkazy

Snadné použití
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT snadné používat?

14 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT je velmi uživatelsky příjemný.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000341132
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.21
= 1.90

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.21 a standardní rozdíl je 1.9.
vysoký výkon
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT vysoce účinný?

14 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud je ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT ve svém oboru: nejlépe na technické úrovni, nabízí nejlepší kvalitu, nebo nabízí největší škálu možností.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000313232
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.50
= 1.70

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.5 a standardní rozdíl je 1.7.
Spolehlivost
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT spolehlivý, solidní?

14 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10 pokud si myslíte, že ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT je solidní produkt, který bude fungovat dlouho, než se poškodí.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000532211
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 6.57
= 1.50

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 6.57 a standardní rozdíl je 1.5.
Hodnota za peníze
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT dobrá hodnota za dané peníze?

14 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud si myslíte, že ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT opravdu není drahý s ohledem na jeho vlastnosti.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000623201
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 6.36
= 1.50

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 6.36 a standardní rozdíl je 1.5.

Kontaktovat tým Diplotop
Hlavní značky
Nejlepší produkty
Nejčastěji hodnocené produkty.
Nové produkty
Sitemap
Rss
Odkazy začínající písmenem A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Všechna práva vyhrazena.
Jmenované ochranné známky a značky jsou majetkem příslušných vlastníků.