25,610,633 názory

5,181 značek
457,840 produktů
Laptop & Notebook
Diplotop - porovnání produktů - shromažďuje ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT uživatelé názory, testů a zkoušek.Díky rozsáhlé databázi, 17 stanovisky pro Laptop & Notebook ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT, Diplotop porovnává Laptop & Notebook ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT se jeho konkurenty s cílem nalézt nejlepší.

Sponzorované odkazy
VyhledÁvÁnÍ
Značka nebo výrobce:
Reference :

Všechny referenční čísla Laptop & Notebook - ACER
Nejlepší Laptop & Notebook - ACER produkty
Seznam značek a výrobců
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Najít ty nejlepší produkty
Laptop & Notebook
Tiskárna
Router
USB flash disk
Pevný disk
Monitor
Skener
Grafické karty
Základní deska
...
vysoký výkon Spolehlivost
Snadné použití Hodnota za peníze

Stanovisko ze dne ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT

Uživatelé hodnotí ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jako praktický a uživatelsky příjemný.Myslí si, že je velmi spolehlivý., Skoro všichni se shodují v tomto bodě. Můžete se podívat na forum ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT a přečíst si na jaké problémy uživatelé narazili a jak je řešili.

Podle jeho uživatelů je mnohem efektivnější, že jeho konkurenti., V tomto bodě jsou jednotní. Užitná hodnota je vyšší, než kolik to stojí Můžete si stáhnout uživatelskou příručku ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT, abyste zjistili, zda jeho funkce odpovídají vašim potřebám.
Sponzorované odkazy

Snadné použití
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT snadné používat?

17 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT je velmi uživatelsky příjemný.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000344321
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.00
= 1.50

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7 a standardní rozdíl je 1.5.
vysoký výkon
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT vysoce účinný?

17 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud je ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT ve svém oboru: nejlépe na technické úrovni, nabízí nejlepší kvalitu, nebo nabízí největší škálu možností.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000126440
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.47
= 1.20

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.47 a standardní rozdíl je 1.2.
Spolehlivost
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT spolehlivý, solidní?

17 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10 pokud si myslíte, že ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT je solidní produkt, který bude fungovat dlouho, než se poškodí.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000153431
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.35
= 1.40

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.35 a standardní rozdíl je 1.4.
Hodnota za peníze
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT dobrá hodnota za dané peníze?

17 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud si myslíte, že ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT opravdu není drahý s ohledem na jeho vlastnosti.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000340532
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.41
= 1.70

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.41 a standardní rozdíl je 1.7.

Kontaktovat tým Diplotop
Hlavní značky
Nejlepší produkty
Nejčastěji hodnocené produkty.
Nové produkty
Sitemap
Rss
Odkazy začínající písmenem A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Všechna práva vyhrazena.
Jmenované ochranné známky a značky jsou majetkem příslušných vlastníků.