25,610,633 názory

5,181 značek
457,840 produktů
Laptop & Notebook
Diplotop - porovnání produktů - shromažďuje ACER SPIN 5 SP513-51-5954 uživatelé názory, testů a zkoušek.Díky rozsáhlé databázi, 6 stanovisky pro Laptop & Notebook ACER SPIN 5 SP513-51-5954, Diplotop porovnává Laptop & Notebook ACER SPIN 5 SP513-51-5954 se jeho konkurenty s cílem nalézt nejlepší.

Sponzorované odkazy
VyhledÁvÁnÍ
Značka nebo výrobce:
Reference :

Všechny referenční čísla Laptop & Notebook - ACER
Nejlepší Laptop & Notebook - ACER produkty
Seznam značek a výrobců
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Najít ty nejlepší produkty
Laptop & Notebook
Tiskárna
Router
USB flash disk
Pevný disk
Monitor
Skener
Grafické karty
Základní deska
...
vysoký výkon Spolehlivost
Snadné použití Hodnota za peníze

Stanovisko ze dne ACER SPIN 5 SP513-51-5954

Uživatelé zjistili, že s ACER SPIN 5 SP513-51-5954 nemá žádné zvláštní problémy při jeho používání.Hodnotí to jako velmi spolehlivé., Ale oni nejsou jednotní. Můžete se podívat na forum ACER SPIN 5 SP513-51-5954 a přečíst si na jaké problémy uživatelé narazili a jak je řešili.

Podle jeho uživatelů je velmi efektivní., Skoro všichni se shodují v tomto bodě. Většinou se zjistí, že je velmi dobrá hodnota za tu cenu Můžete si stáhnout uživatelskou příručku ACER SPIN 5 SP513-51-5954, abyste zjistili, zda jeho funkce odpovídají vašim potřebám.
Sponzorované odkazy

Snadné použití
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-5954 snadné používat?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud ACER SPIN 5 SP513-51-5954 je velmi uživatelsky příjemný.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000203001
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 6.83
= 1.70

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 6.83 a standardní rozdíl je 1.7.
vysoký výkon
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-5954 vysoce účinný?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud je ACER SPIN 5 SP513-51-5954 ve svém oboru: nejlépe na technické úrovni, nabízí nejlepší kvalitu, nebo nabízí největší škálu možností.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000021210
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.33
= 1.10

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.33 a standardní rozdíl je 1.1.
Spolehlivost
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-5954 spolehlivý, solidní?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10 pokud si myslíte, že ACER SPIN 5 SP513-51-5954 je solidní produkt, který bude fungovat dlouho, než se poškodí.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000111003
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 8.00
= 2.10

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 8 a standardní rozdíl je 2.1.
Hodnota za peníze
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-5954 dobrá hodnota za dané peníze?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud si myslíte, že ACER SPIN 5 SP513-51-5954 opravdu není drahý s ohledem na jeho vlastnosti.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000030021
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.67
= 1.70

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.67 a standardní rozdíl je 1.7.

Kontaktovat tým Diplotop
Hlavní značky
Nejlepší produkty
Nejčastěji hodnocené produkty.
Nové produkty
Sitemap
Rss
Odkazy začínající písmenem A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Všechna práva vyhrazena.
Jmenované ochranné známky a značky jsou majetkem příslušných vlastníků.