25,610,633 názory

5,181 značek
457,840 produktů
Laptop & Notebook
Diplotop - porovnání produktů - shromažďuje ACER SPIN 5 SP513-51-33RB uživatelé názory, testů a zkoušek.Díky rozsáhlé databázi, 6 stanovisky pro Laptop & Notebook ACER SPIN 5 SP513-51-33RB, Diplotop porovnává Laptop & Notebook ACER SPIN 5 SP513-51-33RB se jeho konkurenty s cílem nalézt nejlepší.

Sponzorované odkazy

Stáhněte si uživatelský manuál nebo příručku k ACER SPIN 5 SP513-51-33RB.

VyhledÁvÁnÍ
Značka nebo výrobce:
Reference :

Všechny referenční čísla Laptop & Notebook - ACER
Nejlepší Laptop & Notebook - ACER produkty
Seznam značek a výrobců
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Najít ty nejlepší produkty
Laptop & Notebook
Tiskárna
Router
USB flash disk
Pevný disk
Monitor
Skener
Grafické karty
Základní deska
...
vysoký výkon Spolehlivost
Snadné použití Hodnota za peníze

Stanovisko ze dne ACER SPIN 5 SP513-51-33RB

Uživatelé ACER SPIN 5 SP513-51-33RB jej hodnotí jako dobře použitelný.Hodnotí jej vysoce pro jeho spolehlivost a solidnost., A existuje mnoho z nich, kteří mají stejný názor. Pokud se chcete ujistit, že ACER SPIN 5 SP513-51-33RB je řešením vašich problémů, můžete pomoci dalším uživatelům Diplofix.

Jeho uživatelé jej shledávají docela efektivní., Navíc, většina z nich má stejný názor Shledají, že je to velmi levné Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se ACER SPIN 5 SP513-51-33RB v uživatelské příručce (informace, specifikace, bezpečnostní poradenství, velikost, příslušenství, atd.)
Sponzorované odkazy

Snadné použití
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-33RB snadné používat?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud ACER SPIN 5 SP513-51-33RB je velmi uživatelsky příjemný.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000131010
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 6.50
= 1.30

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 6.5 a standardní rozdíl je 1.3.
vysoký výkon
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-33RB vysoce účinný?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud je ACER SPIN 5 SP513-51-33RB ve svém oboru: nejlépe na technické úrovni, nabízí nejlepší kvalitu, nebo nabízí největší škálu možností.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000031200
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 6.83
= 0.80

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 6.83 a standardní rozdíl je 0.8.
Spolehlivost
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-33RB spolehlivý, solidní?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10 pokud si myslíte, že ACER SPIN 5 SP513-51-33RB je solidní produkt, který bude fungovat dlouho, než se poškodí.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000200112
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.83
= 2.00

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.83 a standardní rozdíl je 2.
Hodnota za peníze
Uživatelé byli dozatováni na následující otázku:

Je SPIN 5 SP513-51-33RB dobrá hodnota za dané peníze?

6 uživatelé odpovídali na otázky a hodnotili produkt na stupnici od 0 do 10. Hodnocení je 10/10, pokud si myslíte, že ACER SPIN 5 SP513-51-33RB opravdu není drahý s ohledem na jeho vlastnosti.

Stanoviska (hrubé výsledky) jsou uvedeny v následujícím grafu:

00000022002
012345678910

Ponecháním kurzoru myši několik vteřin nad sloupcem uvidíte počet lidí, kteří hlasovali pro vytvoření skóre, které se zobrazí na vodorovné ose.

Statistické údaje:

= 7.67
= 1.80

Průměrné skóre je dáno počtem názorů 7.67 a standardní rozdíl je 1.8.

Kontaktovat tým Diplotop
Hlavní značky
Nejlepší produkty
Nejčastěji hodnocené produkty.
Nové produkty
Sitemap
Rss
Odkazy začínající písmenem A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Všechna práva vyhrazena.
Jmenované ochranné známky a značky jsou majetkem příslušných vlastníků.